viernes, 18 de noviembre de 2022

Campanya de recollida de jocs i joguines

L'alumnat de l'IFE de l'Institut Apel·les Mestres ha començat aquesta setmana a l'hora del pati a fer una campanya de recollida de joguines i jocs de taula per donar a les persones amb pocs recursos.




 Estan col·laborant amb l'associació "Joguines Sense Fronteres", que està ubicada a Vic, Montcada i Reixac, Igualada i Sant Antoni de Vilamajor. Joguines sense Fronteres és una Associació sense ànim de lucre, que ajuda al desenvolupament emocional i cognitiu dels nens i nenes, i persones de la tercera edat, en situació de desavantatge social, proporcionant espais de joc i joguines de caràcter no bèl·lic, amb la finalitat que totes les persones es diverteixin, juguin i estiguin alegres.

Prèviament a la recollida de joguines, han fet la campanya de difusió amb l'emblema:

"Si tu no jugues altres persones, poden fer-ho per tu. Regala il·lusió!"


Avui divendres és el darrer dia que es recullen joguines a l'hora del pati, posteriorment les netejaran i les repararan per posteriorment poder entregar-les a les associacions d'Hospitalet que necessitin els jocs i les joguines.




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Activitat de piscina

 L'alumnat de primer d'IFE ha realitzat un curs de natació durant aquest tercer trimestre dins el marc del mòdul Vida Saludable i Cu...